2024-2025 оқу жылына арналған бракеражды
комиссияның жұмыс жоспары
№ |
Тексеру тақырыбы |
Мерзімі |
Жауаптылар |
1 |
Бекітілген жоспарға сәйкес оқушылардың тамақтануын ұйымдастыруды тексеру |
қыркүйек |
Жамантаев В.К. Гофман С.В. Ротарь О.В. медбике Распаева Н.П. Алпысбаева Н.Б. |
2 |
Дайын тағамдарды сату кезінде талаптардың дұрыстығын тексеру |
қазан |
|
3 |
Азық-түлік өнімдерін қоймаға қоюға қойылатын талаптардың сақталуын тексеру, қоймада есепке алу құжаттамасын жүргізу, сақтау мерзімдері |
қараша |
|
4 |
Талаптарға және санитарлық нормаларға сәйкес оқушылардың тамақтану режимін тексеру |
желтоқсан |
|
5 |
Күнделікті мәзірді тексеру: әр тағамның технологиялық картаға сәйкестігі, тағамның көлемі туралы мәліметтер, ауыстырулар |
қаңтар |
|
6 |
Ішу режимін тексеру. Пайдаланылатын ауыз судың органолептикалық көрсеткіштерге сәйкестігі |
ақпан |
|
7 |
Барлық қажетті тоңазытқыш, технологиялық жабдықпен, мүкәммалмен, асхана жабдықтарымен, тиісті жиһазбен және ыдыспен жарақтандыруды тексеру |
наурыз |